Corona Update SMS communicatie direct opzetten voor uw bedrijf? Klik hier voor meer informatie of Bel +32 89 44 90 41 of email [email protected]

Een sms is zeker niet iets nieuw, er zijn zelfs bronnen die de sms dood verklaren. Het klopt dat alternatieven zoals Whatsapp en Messenger sterk aan populariteit winnen, maar toch is sms zeker nog niet dood.

Wat is sms-marketing?
Bedrijven maken gebruik van sms in hun marketing. Sms is namelijk een ideale manier om te communiceren met hun klanten en hun medewerkers. Deze berichten kunnen mogelijks gaan over:

  • Reclame
  • Productlanceringen
  • Exclusieve kortingen
  • Afspraakherinneringen

Wat is sms-marketingsoftware?

Wat is sms-marketingsoftware?
Bedrijven zoals Smstools ontwikkelen en verkopen sms-marketingsoftware. Dit is software dat andere ondernemingen in staat stelt om via een gebruiksvriendelijke en overzichtelijk platform sms’en te versturen naar hun klanten. Hierdoor moet u niet manueel met uw eigen smartphone naar al uw klanten een berichtje sturen. Dankzij een onlineapplicatie of website kunt u massaal contacten uploaden, berichten versturen, maar ook uw resultaten analyseren.

Smstools

We ontwikkelden enkele jaren geleden onze eigen marketingsoftware en zijn tot op heden nog altijd bezig met het perfectioneren van ons platform, zodat ondernemingen en bedrijven op een zeer gebruiksvriendelijke manier hun eigen klanten kunnen contacteren via sms.

- Aflevergarantie dankzij krachtige software
Met onze krachtige software verstuurt u zonder problemen een (zeer) groot aantal berichten naar uw klanten. 10, 15, 50, 100 of zelfs 500 duizend, het maakt onze software niets uit. Smstools verstuurt zonder problemen uw berichten naar al uw klanten

- Analyseer handig uw campagne
Onze software helpt u niet alleen met het versturen van uw berichten, maar ook met het analyseren van uw gegevens. Dankzij onze statistieken kunt u duidelijk zien hoeveel berichten er succesvol zijn afgeleverd, hoeveel mensen erop gereageerd hebben en het aantal ontvangers dat op de toegevoegde link heeft geklikt.

- Vraag makkelijk feedback aan uw klanten
Wilt u weten wat uw klanten vonden van uw recente productlancering of wilt u hun mening weten over de klantenservice? Dankzij onze sms-enquêtes kunnen uw klanten vlug hun mening geven en u exporteert makkelijk al de gegevens en antwoorden.

- Upload en beheer eenvoudig uw contacten
Het succes van uw sms-campagne hangt af van de kwaliteit van uw klantenbestand. In ons systeem kunt u niet alleen al uw contacten uploaden, maar u kunt ze ook onderverdelen in verschillende segmenten en contactgroepen.

- Ontwikkel de ideale landingspagina voor uw campagne
Wij bij Smstools geven altijd de raad om in uw berichten een link naar de website te plaatsen. Wilt u echter dat uw klanten op een speciale landingspagina terecht komen en niet op de gewone homepagina van uw website? Dat is mogelijk! Maak uw eigen landingspagina op maat van uw bericht.

Wat is SMS-marketing software
Wat is SMS-marketing software
Wat is SMS-marketing software
5 van de 5 op basis van 1054 gebruikersbeoordelingen.

SMS SOFTWARE

SMS versturen en ontvangen via onze software


SMS GATEWAY API

Integratie tools voor ontwikkelaars


VOICE BERICHTEN

Versturen van text-to-speech voice berichten


VIRTUEEL SMS NUMMER

SMS berichten ontvangen via een virtueel mobiel nummer


SIM HOSTING

SMS berichten ontvangen via een SIM kaart hosting

Bulk SMS versturen was nog nooit zo gemakkelijk en efficiënt.

Begin vandaag met Smstools voor het versturen van Bulk SMS.