Corona Update SMS communicatie direct opzetten voor uw bedrijf? Klik hier voor meer informatie of Bel +32 89 44 90 41 of email [email protected]Door klanten aan te moedigen om te betalen, kunt u de cashflow van uw bedrijf in evenwicht brengen, uw incassotarief verbeteren en de incassokosten verlagen. Hieronder vindt u de belangrijkste voordelen van SMS’en voor incasso.

  • 99% openratio: 93% van de smartphonegebruikers heeft zijn mobiele telefoon altijd binnen handbereik en 99% hiervan leest zijn berichten meteen als ze binnenkomen.
  • Verhoogde responsratio's: Als het gaat om het innen van schulden, is het verkrijgen van een reactie van klanten van groot belang. Veel klanten weigeren om oproepen of e-mails te beantwoorden, maar reageren wel op SMS'en.
  • Maak belangrijke fondsen vrij: Traditionele incassomethodes zullen het budget van uw bedrijf aantasten. Geautomatiseerde tekstoplossingen zijn kostenefficiënt.
  • Bereik alle klanten onmiddellijk: U kunt al uw klanten onmiddellijk bereiken door SMS-berichten te versturen. U kunt ook ontvangstbewijzen inschakelen om gederegistreerde nummers of mislukte leveringen te identificeren.
  • Verbeter de relatie met uw klanten: Incasso is stresserend voor u en de klant. Wie weet welke ongelukkige omstandigheden kunnen hebben geleid tot een gemiste betaling? Tekstberichten bieden een niet-invasief communicatiemiddel dat uw relaties met klanten niet in gevaar brengt.
  • Bespaar tijd: U kunt veel tijd besparen met het innen via SMS'jes door volledig gebruik te maken van geautomatiseerde software en bericht sjablonen. Zo kan u één sjabloon gebruiken om een lijst met contactpersonen een uniek bericht te sturen.
  • Creëer een gevoel van urgentie: Tekstherinneringen creëren een gevoel van urgentie dat het belang van tijdige betalingen versterkt. Zorg ervoor dat je vervaldata en andere nuttige informatie toevoegt om klanten te overtuigen tijdig te voltrekken.

 

Nuttige SMS-sjablonen voor incasso

Bekijk onze SMS-sjablonen voor incassoberichten die de officiële e-mails van incassobureaus repliceren en vertel ons wat u ervan vindt.

1. Kennisgeving
“Beste [KLANT], wij willen u eraan herinneren dat het bedrag van [BEDRAG] verschuldigd was op [DATUM]. Gelieve de betaling uiterlijk uit te voeren voor [VERVALDATUM] om verdere kosten te vermijden.”

2. 2de Aanmaning
“Beste [KLANT], we hebben nog steeds niet het bedrag van [BEDRAG] ontvangen dat verschuldigd was op [DATUM]. Indien uw betaling niet binnen de 7 dagen wordt ontvangen, zullen wij gerechtelijke stappen ondernemen. Wij dringen er op aan om de betaling uit te voeren”

3. Laatste herinnering
“Beste [KLANT], ondanks onze vorige herinneringen hebben wij de betaling nog steeds niet ontvangen. Tot onze spijt moeten wij u mededelen dat wij geen andere keuze hebben dan juridische stappen te ondernemen om de schuld terug te vorderen.”

4. Het informeren van de debiteur over juridische stappen
"Beste [KLANT], omdat u de schuld van [BEDRAG] niet heeft betaald, hebben wij uw zaak doorverwezen naar de rechter. U wordt door een officiële advocaat op de hoogte gebracht van de datum van de zitting.

5. Bedankt Bericht
“Beste [KLANT], uw betaling van [BEDRAG] is geaccepteerd en uw schuld is vereffend. Dank u wel!”

SMS incasso heeft vele voordelen. Als u klaar bent om deze strategieën voor uw bedrijf te implementeren, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Start vandaag nog met incasso SMS en krijg 5 gratis test credits!

SMS marketing gerechtsdeurwaarders incasso bureaus
7 voordelen van SMS marketing voor gerechtsdeurwaarders en incasso bureaus
7 voordelen van SMS marketing voor gerechtsdeurwaarders en incasso bureaus
7 voordelen van SMS marketing voor gerechtsdeurwaarders en incasso bureaus
5 van de 5 op basis van 627 gebruikersbeoordelingen.

SMS SOFTWARE

SMS versturen en ontvangen via onze software


SMS GATEWAY API

Integratie tools voor ontwikkelaars


VOICE BERICHTEN

Versturen van text-to-speech voice berichten


VIRTUEEL SMS NUMMER

SMS berichten ontvangen via een virtueel mobiel nummer


SIM HOSTING

SMS berichten ontvangen via een SIM kaart hosting

Bulk SMS versturen was nog nooit zo gemakkelijk en efficiënt.

Begin vandaag met Smstools voor het versturen van Bulk SMS.