Corona Update SMS communicatie direct opzetten voor uw bedrijf? Klik hier voor meer informatie of Bel +32 89 44 90 41 of email [email protected]

Gebruikmakend van de kracht van bulk sms’en, houden instellingen ouders op de hoogte, moedigen ze medewerkers aan en waarschuwen ze alle bedreigde partijen in een noodsituatie. Bulk sms'en fungeren niet alleen als een informatieve communicatiegateway, maar kunnen ook levens redden in een onverwachte crisis. Hieronder meer daarover.

Wat zijn bulk sms’en?
Bulk sms’en is het versturen van veel berichten in één keer. Met Smstools is dit een fluitje van een cent. Met zijn gebruiksvriendelijke interface en gerichte klantenservice, vormt Smstools een voor de hand liggende oplossing voor scholen en universiteiten die effectief willen communiceren met ouders, studenten en het personeel.

Duizenden berichten verzenden met één klik
Met Smstools is er geen limiet op het aantal berichten dat je kan verzenden. Na enkele klikken op de knop kunnen bv. duizenden medewerkers, studenten en ouders worden gewaarschuwd.

Onmiskenbare openratio
De niet te evenaren openratio is de grootste troef van bulk sms’en. Meer dan 98% van alle sms-berichten wordt geopend en gelezen binnen de eerste vijf minuten van ontvangst.
Waarom? Denk aan de laatste keer dat je telefoon niet in handbereik lag. Of nog beter, hoe vaak heb je vandaag al naar je smartphone gekeken?

Houd ouders en personeel op de hoogte
Waarom rekenen op brieven, geautomatiseerde telefoonsysteemen of zelfs massale e-mails?
Ouders hebben wel andere zaken aan hun hoofd. Na een drukke werkdag, de was en plas, hebben ze misschien even tijd om een blik te werpen op een nieuwsbrief, maar dan moet zoon- of dochterlief deze natuurlijk wel eerst overhandigen.

Hetzelfde geldt voor je personeel. Houd ze gemakkelijk op de hoogte en informeer ze over aanpassingen dankzij bulk sms’en.

Noodsituaties op een tijdige manier behandelen
De snelle levertijd, plus de mogelijkheid om dankzij één simpele klik naar duizenden tegelijk te communiceren, maakt bulk sms'en een geschikt communicatiemedium voor scholen en universiteiten in crisismodus. Geef prioriteit aan de veiligheid van je studenten en organisatie door eenvoudig een noodsignaal te sturen dat door iedereen gelezen kan worden.


Als het gaat om communicatie op school, is bulk sms'en gemakkelijk de beste oplossing.
Wilt u meer weten? Meld u dan nu aan voor een GRATIS test account en ontvang 5 credits

Bulk-SMS scholen universiteiten
Waarom bulk SMS een must is voor scholen en universiteiten
Waarom bulk SMS een must is voor scholen en universiteiten
Waarom bulk SMS een must is voor scholen en universiteiten
5 van de 5 op basis van 936 gebruikersbeoordelingen.

SMS SOFTWARE

SMS versturen en ontvangen via onze software


SMS GATEWAY API

Integratie tools voor ontwikkelaars


VOICE BERICHTEN

Versturen van text-to-speech voice berichten


VIRTUEEL SMS NUMMER

SMS berichten ontvangen via een virtueel mobiel nummer


SIM HOSTING

SMS berichten ontvangen via een SIM kaart hosting

Bulk SMS versturen was nog nooit zo gemakkelijk en efficiënt.

Begin vandaag met Smstools voor het versturen van Bulk SMS.