Corona Update SMS communicatie direct opzetten voor uw bedrijf? Klik hier voor meer informatie of Bel +32 89 44 90 41 of email info@smstools.be

Oorzaken

We were to be used to some seconds to produce. In dit artikel kan meer informatie worden opgevraagd. Meervoudig.
 

Locatie problemen

De locatie van de afzender van ontvanger kan een vertraging in de bezorging van sms-berichten veroorzaken. Wat dit veroorzaakt, variërend van handset tot handset, but many includes the bound of two dekkingsgebieden. Dit komt naar voren als berichten in één keer aankomen. Als een mobiel apparaat is er buiten het dekkingsgebied van een netwerk een netwerk over een heel klein gebied. In belovendencia.com | Details van het ontbijt, het is gratis.
 

Problemen met mobiel apparaat

Problemen met een mobiel apparaat kunnen vertragingen in de verzending van SMS-berichten veroorzaken. De meest voor de hand liggende oorzaak is een apparaat dat is uitgeschakeld, maar een zwakke van niet-geladen batterij kan ook de bezorging van het bericht negatief beïnvloeden. Het toestel kan ook tijdelijk in vliegtuig staan ​​staan.
 

Netwerk verkeer

Sms'en tijdens periodes van zwaar netwerkgebruik has invloed op de snelheid van de aflevering. Perioden van een nieuw jaar van een druk festival, kan zware belastingen op het lokale netwerk veroorzaken en vertragen.
 

Ontvangstbewijzen

Er moet ook worden gezegd dat de aankomst van leveringskwitanties (DLR's) niet altijd een goede maat is voor het moment waarop de sms werd afgeleverd. Ontvangstbevestigingen krijgen andere een hogere prioriteit dan ander verkeer (dat wil zeggen pint dan het SMS-verkeer). op netwerken en op drukke tijden van maximaal maximale leveringstijden, van hunbevestiging van debevestiging van debevestigingen in uw account, wat de berichten wel snel aanlever werden .
 

Overzicht