Wat is SMS-marketing software?
Smstools

Wat is SMS-marketing software?

Een sms is zeker niks nieuws. De mogelijkheden blijven echter innoveren. Sommige verklaren de sms zelfs gedateerd of dood. Het klopt dat alternatieven zoals WhatsApp en Messenger sterk aan populariteit winnen, maar toch heeft traditonele sms ook nog veel te bieden.

Wat is sms-marketing?
Bedrijven maken gebruik van sms-communicate in hun marketingstrategie. Sms is namelijk een ideale manier om te communiceren met hun klanten en medewerkers. Deze berichten kunnen mogelijks gaan over:

  • Reclame
  • Productlanceringen
  • Exclusieve kortingen
  • Afspraakherinneringen
  • Interne werkplanningen
  •  

Wat is sms-marketingsoftware?

Wat is sms-marketingsoftware?
Bedrijven zoals Smstools ontwikkelen en verkopen sms-marketingsoftware. Dit is software dat andere ondernemingen in staat stelt om via een gebruiksvriendelijke en overzichtelijk platform sms’en te versturen naar hun klanten. Hierdoor hoef je niet manueel met je eigen smartphone naar al je klanten een berichtje sturen. Dankzij een onlineapplicatie of website kan je massaal contacten uploaden, berichten versturen, maar ook je resultaten analyseren.

Smstools
We ontwikkelden enkele jaren geleden onze eigen marketingsoftware en zijn tot op heden nog altijd bezig met het perfectioneren van ons platform. Zo kunnen ondernemingen en bedrijven op een zeer gebruiksvriendelijke manier hun eigen klanten kunnen contacteren via sms.

- Aflevergarantie dankzij krachtige software
Met onze krachtige software verstuurr je zonder problemen een (zeer) groot aantal berichten naar vele ontvangers. 10, 15, 50, 100 of zelfs 500 duizend, het maakt onze software niets uit. Smstools verstuurt zonder problemen je sms-berichten naar al je klanten.

- Analyseer eenvoudig je campagne
Onze software helpt je niet alleen met het versturen van uw berichten, maar ook met het analyseren van je de data en statistieken. Dankzij onze statistieken zie je onmiddellijk hoeveel berichten er succesvol zijn afgeleverd, hoeveel mensen erop gereageerd hebben en het aantal ontvangers dat op de toegevoegde link hebben geklikt.

- Vraag makkelijk feedback aan je klanten
Wil je weten wat je klanten vonden van je recente productlancering?  Wil je hun mening weten over de klantenservice? Dankzij onze sms-enquêtes kunnen je klanten vlug hun mening geven en exporteer je in een eenvoudig al de gegevens en antwoorden.

- Upload en beheer eenvoudig je contacten
Het succes van je sms-campagne hangt af van de kwaliteit van je klantenbestand. In ons systeem kan je niet alleen al je contacten uploaden, maar kan je ze ook onderverdelen in verschillende segmenten en contactgroepen.

- Ontwikkel de ideale landingspagina voor uw campagne
Smstools geeft altijd de raad om in je berichten een link naar de website te plaatsen. Wil je echter dat je klanten op een speciale landingspagina terecht komen en niet op de gewone homepagina van je website? Dat is mogelijk! Maak je eigen landingspagina op maat van je bericht.

Maak hier je gratis proefaccount en verstuur vandaag nog je eerste berichten!
REGISTREER

https://www.smstools.be/nl/blog/10/wat-is-sms-marketing-software Wat is SMS-marketing software?

Wat is SMS-marketing software?

Wat is SMS-marketing software?
Smstools
Ontdek hier wat sms-marketingsoftware precies inhoudt en hoe Smstools u kan helpen om nog vlotter en op een zeer directe manier met uw klanten te communiceren.
5 van de 5 op basis van 2378 gebruikersbeoordelingen.
10 10010