Email to sms oplossingen
Smstools

EMAIL TO SMS

Verstuur Email naar SMS berichten zonder extra software te installeren. Gebruik Outlook, Gmail, of elk ander gewenst email programma. 'Email to SMS' zal het email bericht automatisch omzetten naar een SMS bericht!
Start direct

Wat is EMAIL TO SMS?

Wilt u via Email SMS berichten versturen naar mobiele telefoons? Dat kan met de 'EMAIL TO SMS' functie!

Zoekt u een 'SMS TO EMAIL' oplossing? Dit kan ook via onze virtuele SMS nummers. Elk ontvangen SMS bericht kan worden doorgestuurd naar een email ontvanger (SMS to Email).

Om toegang te krijgen tot onze Email to SMS instellingen kan u hieronder een test account aanmaken. Hiermee kan u Email to SMS direct uitproberen zonder aankoopverplichting.

PROBEER NU GRATIS
Wat is EMAIL TO SMS?
Wat is EMAIL TO SMS?

Wat is EMAIL TO SMS?

 • Met EMAIL2SMS wordt een e-mailbericht omgezet naar een SMS bericht en afgeleverd op het door u gekozen mobiele nummer.

 • Dit werkt zonder bijkomende software. Het is ook mogelijk om apparatuur met een internetverbinding zelfstandig een SMS te laten versturen. Denk bijvoorbeeld aan e-mail storingsmeldingen die automatisch worden omgezet in SMS berichten voor een snelle opvolging.

Wat is EMAIL TO SMS?

Hoe werkt het?

Om Email naar SMS berichten te gebruiken, hoeft u enkel een nieuwe mail te maken in uw email programma. Je kan de email opstellen als volgt:


Naar veld
In het 'Aan' veld, vul je de ontvanger als volgt in: <ontvanger>@emailtosms.io
Gebruik geen spaties of speciale tekens. Gebruik het internationale formaat.
Voorbeeld : [email protected]

U kunt ook naar een groep van contactpersonen van uw account verzenden. Zorg ervoor dat de groep bestaat in uw account en dat de groepsnaam enkel standaard karakters en nummers bevat. Gebruik geen spaties of speciale karakters.
Deze zullen niet worden ontvangen en zullen niet worden verzonden als een SMS. Om naar een van uw groepen te verzenden, voert u de ontvanger als volgt in: <groupname>@emailtosms.io


Onderwerp veld
Bij het instellen van je e-mail had je de optie om 'Tekst als onderwerp' te selecteren, als je dit hebt ingeschakeld heb je een standaard afzender van je account ingesteld en kun je het onderwerp veld gebruiken als onderdeel van je SMS bericht. als je het niet hebt ingeschakeld, kun je een afzender in de onderwerp regel invoeren.


E-mail tekstveld
Voer de inhoud van uw SMS-bericht in de e-mail body. U kunt verschillende markeringen gebruiken die nuttig kunnen zijn in uw e-mail body.

Gebruik de markers --begin en/of -eind in uw e-mail body om aan te geven welk deel van uw bericht moet worden opgenomen in het SMS bericht. Dit kan erg handig zijn om de handtekening uit te sluiten van uw SMS bericht. Zoals je kunt zien in de voorbeelden hieronder, hebben we een aantal e-mail body teksten gespecificeerd met een begin en/of einde.

					--begin Dit is een test bericht. --end Deze inhoud wordt niet verzonden.
Deze inhoud wordt niet verzonden. --begin Dit is een testbericht. Deze inhoud zal worden verzonden.
Dit is een testbericht. --end Deze inhoud wordt niet verzonden.

Tekst als onderwerp
Indien u een tekst als onderwerp heeft ingesteld, zal het bericht bestaan uit het onderwerp en de e-mail body gecombineerd in 1 tekst.

Bekijk ook onze andere oplossingen voor het versturen en ontvangen van SMS berichten:

 • SMS SOFTWARE

  SMS versturen en ontvangen via onze software

  Lees meer
 • SMS GATEWAY API

  Integratie tools voor ontwikkelaars

  Lees meer
 • VOICE BERICHTEN

  Versturen van text-to-speech voice berichten

  Lees meer

Email2SMS

Email2SMS
Smstools
Stuur eenvoudig SMS-berichten rechtstreeks vanuit uw e-mailaccount zoals outlook, geen extra software nodig.
5 van de 5 op basis van 2467 gebruikersbeoordelingen.
EMAIL2SMS E2S1

REGISTREER NU

Probeer onze geavanceerde SMS software & API vandaag!

PROBEER NU GRATIS