Corona Update SMS communicatie direct opzetten voor uw bedrijf? Klik hier voor meer informatie of Bel +32 89 44 90 41 of email [email protected]

Wat is Zapier?


Als kmo gebruik je ongetwijfeld een hele reeks apps die je tijd besparen en je werk efficiënter maken. Maar beeld je eens in wat het zou opleveren als je die allemaal aan elkaar kon koppelen.

Meer inzicht. Meer controle. En ook meer efficiëntie. Wel, daar is nu een oplossing voor. Met Zapier koppel je al je favoriete apps aan je Smstools software.

Creëer je eigen acties.
Door je apps samen te brengen in één geïntegreerd platform, maak je met Zapier je eigen op maat gemaakte bedrijfstool. Zo werk je slimmer dan ooit. Combineer Smstools bijvoorbeeld met Slack, MailChimp, Dropbox, Evernote, Zoho, Gmail, Google Contacts en Zendesk.Geen programmeerkennis nodig.
Zapier werkt vandaag met meer dan 1000 apps die je verlossen van een hele reeks handmatige routineklussen, van het overzetten van rekeninggegevens in spreadsheets tot het maken van maillijsten voor events.

En het is allemaal veel simpeler dan het klinkt: je hoeft geen programmeur of IT-wizard te zijn. Eigenlijk heb je helemaal geen programmeerkennis nodig. Met Zapier kan iedereen een koppeling maken – of een Zap zoals dat heet.

Geautomatiseerde gegevenssynchronisatie.
Maak je maar geen zorgen over een onnauwkeurige of onvolledige gegevensuitwisseling, want je gegevens worden automatisch gesynchroniseerd tussen de apps.

Stel dat iemand een nieuwe bestelling plaatst op jouw webshop. Wel, die trigger kan dan automatisch een SMS versturen naar jou of naar de persoon die een bestelling plaatst of beiden.

Probeer Zapier gewoon uit en overtuig jezelf! We horen ook graag van jou welke informatie nog handig is om uit te wisselen met andere apps.
Zapier invite URL

REGISTREER GRATIS

Ontdek onze geavanceerde SMS software vandaag!

REGISTREER