Corona Update SMS communicatie direct opzetten voor uw bedrijf? Klik hier voor meer informatie of Bel +32 89 44 90 41 of email [email protected]

manieren waarop berichten kunnen gebruikt worden voor invordering van schulden

Een van de grootste uitdagingen voor bedrijven vandaag is cashflow management. Het niet behalen van financiële doelstellingen kan leiden tot een vertraagde uitbetaling van salarissen en overheadkosten. Maar hoe kan je klanten overhalen om op tijdig te betalen? Soms kan dat niet, en wanneer dit gebeurt, moet je toevlucht zoeken tot incasso.

Dit is waar het ingewikkeld wordt. Betalingsherinneringen, vonnissen, betalingsachterstanden en andere traditionele incassostrategieën zullen leiden tot enorme uitgaven. Maar wat als er efficiënte manier is om schulden te innen?
En het is vrijwel gratis!!

Het versturen van SMS'jes naar laatkomers kost slechts enkele centen, maar het kan je bedrijf duizenden euro’s besparen. Steeds meer incassobedrijven implementeren SMS incassobureau strategieën om de kosten te verminderen en goede relaties met hun klanten te onderhouden.

Ontdek hoe je Smstools kunt gebruiken om schulden te innen!

Hoe kunnen incassobureaus SMS-diensten gebruiken?

Met ons SMS-platform vestuur je automatisch betalingsherinneringen naar trage betalers. Verder kan je ook berichten personaliseren met rekeninggegevens en betalingsbevestigingen opvolgen.
 

Hier zijn de beste toepassingen van SMS-diensten voor incasso.

  • SMS-betalingsberichten: Stuur automatisch betalingsherinneringen naar klanten met behulp van SMS-software. Tekstuele betalingsherinneringen kunnen je helpen om de incassokosten te verminderen en klanten aan te moedigen om hun schulden te betalen.
  • Informeer klanten over de incassowetgeving: Als klanten niet bereid zijn om hun schulden te betalen, kan je hen overhalen door het versturen van informatie over incassowetgeving. Vergeet niet: Het doel is niet om hen lastig te vallen, maar om hen te helpen de juridische gevolgen van achterstallige betalingen te begrijpen én te vermijden.
  • Follow-up van betalingsbevestigingen: Vergeet niet om je klanten te bedanken nadat ze een betaling hebben voltooid. Dit zal de relatie verbeteren en hun loyaliteit verhogen.
  • Plan betalingsherinneringen: Geloof het of niet, sommige mensen vergeten gewoon om hun schulden te betalen. Dit kan je voorkomen door vooraf geplande betalingsherinneringen te sturen. Je kan automatische wekelijkse of dagelijkse herinneringen inplannen.
  • Verstuur SMS-berichten met accountgegevens: Voor incassodiensten is duidelijkheid van groot belang. Stuur gepersonaliseerde SMS-berichten naar klanten met informatie over hun account en geef ze alle tools die ze nodig hebben.
  • Stuur nuttige informatie: U kunt automatisch nuttige informatie sturen zoals betalingsplannen, schuldbedragen, rentevoeten, enz. Volledige transparant!

SMS incasso heeft vele voordelen. Als u klaar bent om deze strategieën voor je bedrijf te implementeren, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Start vandaag nog met incasso SMS en krijg 5 gratis test credits!

REGISTREER

gerechtsdeurwaarders incassobureaus 6 tips incassobureau SMS-diensten marketing
6 Tips waarop SMS berichten gebruikt kunnen worden door gerechtsdeurwaarders en incassobureaus voor het invorderen van schulden
6 Tips waarop SMS berichten gebruikt kunnen worden door gerechtsdeurwaarders en incassobureaus voor het invorderen van schulden
6 Tips waarop SMS berichten gebruikt kunnen worden door gerechtsdeurwaarders en incassobureaus voor het invorderen van schulden
5 van de 5 op basis van 737 gebruikersbeoordelingen.

SMS SOFTWARE

SMS versturen en ontvangen via onze software


SMS GATEWAY API

Integratie tools voor ontwikkelaars


VOICE BERICHTEN

Versturen van text-to-speech voice berichten


VIRTUEEL SMS NUMMER

SMS berichten ontvangen via een virtueel mobiel nummer


SIM HOSTING

SMS berichten ontvangen via een SIM kaart hosting

Bulk SMS versturen was nog nooit zo gemakkelijk en efficiënt.

Begin vandaag met Smstools voor het versturen van Bulk SMS.