Corona Update SMS communicatie direct opzetten voor uw bedrijf? Klik hier voor meer informatie of Bel +32 89 44 90 41 of email [email protected]

Om de heropening van de horeca en evenementen tijdens en na Corona(Covid19) te begeleiden is het verplicht door restaurant- en café-uitbaters om contactgegevens te registreren van bezoekers. Elke horecauitbater moet de contactgegevens (naam, telefoonnummer of e-mailadres) van één klant per tafel registreren bij aankomst en bewaren gedurende 14 dagen om later contactonderzoek te faciliteren. Die contactgegevens mogen enkel worden gebruikt voor de strijd tegen Covid-19. Ze moeten worden vernietigd na 14 dagen en de klanten moeten uitdrukkelijk hun akkoord geven. Klanten die dit weigeren, wordt de toegang tot de horecazaak bij aankomst geweigerd.

Via Smstools is het mogelijk om een geautomatiseerde horeca registratie systeem via SMS op te zetten die u als handelaar geen extra werk oplevert.

Hoe werkt dat?

Bezoekers kunnen hun naam (+ eventuele andere familieleden) sms'en naar een verkort of virtueel SMS nummer . Deze data wordt automatisch opgeslagen in onze software. U kan deze exporteren naar EXCEL of heel eenvoudig een SMS versturen naar alle bezoekers van een bepaalde datum/tijd. Deze data kan automatisch verwijderd worden na 14 of 30 dagen.

Voorbeeld

SMS “uw naam” naar 0460/233 233
Door het versturen van deze SMS gaat u akkoord met de gegevensverwerking onder artikel 6 GDPR,c. en het relevante Ministerieel Besluit.

Juridisch:

Je hebt vast al gehoord over de ‘GDPR’: de ‘General Data Protection Regulation’. Dat is een strenge Europese regelgeving die ervoor zorgt dat je privacy beter is beschermd. We verwerken je gegevens, direct in opdracht van de overheid, en in lijn met de beslissing van de Nationale Veiligheidsraad, op grond van artikel 6,c (“noodzakelijke verwerking om te voldoen aan een wettelijke verplichting die op de verwerkingsverantwoordelijke rust”) en artikel 3, 10° Ministerieel besluit van 24 juli 2020 houdende wijziging van het ministerieel besluit van 30 juni 2020 houdende dringende maatregelen om de verspreiding van het coronavirus COVID-19 te beperken.

Maak hier uw account nu aan om dit direct te installeren:

REGISTREER

Contact Tracing Bezoekerregistratie Horeca
Hoe kan ik zelf een Corona contact tracing of bezoekerregistratie opzetten voor mijn evenement of restaurant of horecazaak via Sms?
Hoe kan ik zelf een Corona contact tracing of bezoekerregistratie opzetten voor mijn evenement of restaurant of horecazaak via Sms?
Hoe kan ik zelf een Corona contact tracing of bezoekerregistratie opzetten voor mijn evenement of restaurant of horecazaak via Sms?
5 van de 5 op basis van 97 gebruikersbeoordelingen.

SMS SOFTWARE

SMS versturen en ontvangen via onze software


SMS GATEWAY API

Integratie tools voor ontwikkelaars


VOICE BERICHTEN

Versturen van text-to-speech voice berichten


VIRTUEEL SMS NUMMER

SMS berichten ontvangen via een virtueel mobiel nummer


SIM HOSTING

SMS berichten ontvangen via een SIM kaart hosting

Bulk SMS versturen was nog nooit zo gemakkelijk en efficiënt.

Begin vandaag met Smstools voor het versturen van Bulk SMS.