Sms-mailing versturen in bulk
Smstools

Sms-mailing versturen in bulk

Sms en e-mail zijn 2 communicatietoepassingen met verschillende zwaktes en sterktes. Maar afgezien van dat, zijn er ook veel gelijkenissen. Met dank aan de handige EMAIL2SMS functie kan je probleemloos sms-mailings versturen vanaf de Smstools software of met behulp van onze API-connecties.

Met behulp van Smstools kan je vanuit eender welke e-mail software een sms-mailing versturen. Er is zelfs geen extra software tool nodig. Je e-mail wordt rechtstreeks omgezet in een sms-bericht en bezorgt aan de door jou aangegeven ontvangers.

Wat zijn de grote voordelen van SMS t.o.v. E-MAIL?

 • Snelheid / Betrouwbaarheid
  • Iedereen heeft zo goed als altijd z'n GSM op zak. Sms-berichten zijn 'the way to go' als je snel cruciale informatie moet verspreiden. Bovendien zijn er vele die wel dagelijks de sms-berichten checken in tegenstelling tot de mails.
 • Open ratio
  • In tegenstelling tot e-mails worden 98% van de sms-berichten zo goed als meteen na ontvangst gelezen.
 • Toegankelijkheid
  • Omdat er geen internetconnectie nodig is voor het ontvangen van sms-berichten is het toegankelijk voor iedereen. Dit maakt het een aantrekkelijk communicatiemiddel voor alle lagen van de bevolking.
 • Persoonlijker
  • Sms-bericht wordt door de ontvanger vaak als nog persoonlijker ervaren.

Bovendien is het ook mogelijk om apparatuur met een internetverbinding zelfstandig een SMS te laten versturen. Denk bijvoorbeeld aan e-mail storingsmeldingen die automatisch worden omgezet in sms-berichten voor een snelle opvolging.

Conclusie:
Zo eenvoudig is het dus. Via eender welke e-mail software kan je met behulp van Smstools sms-mailings in bulk versturen naar al je ontvangers.

Wil je zelf een SMS mailing versturen? Maak een gratis proefaccount bij Smstools en verstuur vandaag nog je eerste berichten!

REGISTREER

Heb je nog vragen? Contacteer ons!

Sms mailing versturen Hoe kan ik een sms mailing versturen in bulk?Sms, mailing, versturen, Hoe kan ik een sms mailing versturen in bulk?
https://www.smstools.be/nl/blog/43/sms-mailing-versturen-in-bulk Sms-mailing versturen in bulk

Sms-mailing versturen in bulk

Sms-mailing versturen in bulk
Smstools
Een sms versturen naar grote groepen. Met de Bulk SMS Mailing Tool van Smstools kan u tegen de goedkoopste prijzen naar de Belgische operatoren Proximus, Mobistar, Base en Telenet SMS berichten versturen!
5 van de 5 op basis van 1230 gebruikersbeoordelingen.
43 10043