Bulk sms-berichten versturen via SMS software
Smstools

Bulk sms-berichten versturen via SMS software

Bulk sms-berichten versturen via SMS software

Verstuur eenvoudig een Bulk SMS naar de hele wereld met Smstools

Met een Bulk SMS kan je op een eenvoudige manier grote groepen mensen in 1 keer bereiken. Hiermee kan Smstools jou helpen. Smstools staat voor de meest gebruiksvriendelijke en uitgebreide SMS software op de markt. Wij kunnen een Bulk SMS versturen naar alle uithoeken van de hele wereld.

Wat is nu precies een Bulk SMS?

Een Bulk SMS is niks meer en minder dan een groeps SMS. Je kan grote groepen mensen in 1 keer bereiken met hetzelfde bericht. De Bulk SMS kun je versturen naar alle relevante bedrijven in jouw doelgroep.

Wat zijn de voordelen van onze software?

 • Veelzijdig en uitgebreid

  De software geeft veel mogelijkheden en is bruikbaar voor diverse toepassingen. Hiermee kan je jouw werknemers informeren via SMS, je kan een SMS mailing versturen je kan in jouw klantencommunicatie op SMS berichten inzetten.
   
 • Gepersonaliseerde berichten

  Je kunt Sms-berichten personaliseren met voornaam, naam of e-mailadres. Je kan ook gemakkelijk gegevens uit Excel importeren.
   
 • Geautomatiseerde en vooringestelde berichten

  Je kunt berichten versturen op een vooraf ingesteld tijdstip. Zo kun je automatische verjaardags sms’jes sturen, controleren op fouten in SMS groepen en veelgebruikte tekstsjablonen hergebruiken.
   
 • Grote verzendingen en snelle leveringen

  Je kunt naar duizenden ontvangers in 1 keer verzenden. De berichten worden afgeleverd binnen 3-5 seconden. Zo kan je bijvoorbeeld een hele gemeente in 1 keer verwittigen over bepaalde gebeurtenissen in jouw gemeente.
   
 • Verstuur lange berichten

  Je kunt berichten met meer dan 160 tekens versturen.  
   
 • Grote contactlijsten importeren

  Je kan grote contactlijsten importeren die bijvoorbeeld opgeslagen zijn in Excel.

Voorbeelden van sectoren die je voorafgingen

 • Retail

  In de retailsector kunnen veel handelingen geautomatiseerd worden per SMS. Denk bijvoorbeeld aan SMS berichten over een voorraadwijziging, of SMS marketing. Dit bespaart een retailer veel tijd.
   
 • Gezondheidszorg

  Onze SMS-diensten worden ingezet in de gezondheidszorg. Denk bijvoorbeeld aan een afspraakherinnering bij de dokter voor een bloedonderzoek of de Covid -19 maatregelen die verstuurd worden. Maar ook worden onze diensten gebruikt om campussen te evacueren bij eventuele incidenten zoals een brand.
   
 • Horeca

  Binnen de horecasector kunnen wij de horecazaak veel tijd besparen. Wij kunnen reservatieherinneringen, SMS marketing en werkplanningen automatiseren voor jouw zaak. Smstools maakt ook evenementenpromoties voor de horecazaken zoals een 30+ fuif bijvoorbeeld.
   
 • Evenementen

  Binnen de evenementensector worden onze diensten gebruikt om een evenement te promoten met SMS berichten of om in contact te blijven met uw medewerkers. Zo kun je updates verkrijgen van je werknemers via onze SMS software. Smstools kan in combinatie met Coupontools voor digitale tickets in voorverkoop zorgen voor festivals zoals Tomorrowland.
   
 • Financiële sector

  De financiële sector werkt met ons samen omdat wij ervoor zorgen dat systemen beter beveiligd zijn tegen ongeautoriseerde toegang. Denk bijvoorbeeld ook aan SMS-authenticatie. Onze SMS diensten worden ingezet om betalingsherinneringen te automatiseren, of om mogelijke creditcardfraude mee te delen. Denk hierbij aan een bankkaart die gestolen is of verloren gaat.
   
 • Sport

  Onze SMS software wordt in de sportsector gebruikt voor snelle en efficiënte communicatie met teamleden, ouders, trainers…  Met 1 sms’je weet heel de club dat er een Covid-19 besmetting is. Tijd is hier cruciaal om de besmettingen tegen te gaan.
   
 • Overheidsinstellingen

  Wij worden door overheidsinstellingen ingeschakeld om efficiënt en vlot te communiceren met de bevolking en overheidsmedewerkers. Zo kun je met Smstools als gemeentebestuur inwoners uitnodigen om de documenten te komen afhalen zoals je nieuwe ID of SMS berichten versturen in verband met rampen en incidenten binnen de gemeente zoals een mogelijke inbraak.
   

Conclusie:

Met Smstools is het allemaal heel simpel en eenvoudig. Er zijn talloze redenen om voor onze SMS software te kiezen. Met Smstools kun je bulk sms-berichten versturen vanuit eender welke sector, naar eender welke ontvanger.

Wil je zelf een bulk sms versturen? Aarzel niet en maak een trialaccount aan, en verstuur vandaag nog je eigen bulk sms.

REGISTREER

Bulk sms-berichten bulk sms sms software groeps smsBulk sms-berichten, bulk sms, sms software, groeps sms
https://www.smstools.be/nl/blog/45/bulk-sms-berichten-versturen-via-sms-software Bulk sms-berichten versturen via SMS software

Bulk sms-berichten versturen via SMS software

Bulk sms-berichten versturen via SMS software
Smstools
Hoe kun je bulk sms-berichten versturen naar de hele wereld? Hoe kan Smstools je hierbij helpen?
5 van de 5 op basis van 1210 gebruikersbeoordelingen.
45 10045