Smstools

Goedkoop massa sms-berichten versturen

Goedkoop massa sms-berichten versturen

Wat is massa sms?

Massa sms is niks meer en niks minder als een sms-bericht dat je naar een grote of kleine groep ontvangers kunt sturen. Massa sms is een ander woord voor een bulk sms of een groeps sms.  Met Smstools kan je dit eenvoudig inzetten in je onderneming. Onze sms software staat bekend voor zijn gebruiksvriendelijke interface en uitstekende klantenservice.

Waarom zou je massa sms gebruiken binnen je onderneming?

 • Snel en eenvoudig
  Je bereikt een grote groep mensen met slechts 1 bericht, binnen 3-5 seconden. Stel dat er een besmetting is op een school. In dit geval moet je zo snel mogelijk kunnen handelen. Hierbij is een massa sms sturen heel praktisch. 
   
 • Goedkoop
  Een massa sms versturen is goedkoop bij Smstools. Je betaalt enkel de sms-berichten die je verstuurt. Als je een sms-bericht in België verstuurt, kost het je 0,06 euro per bericht bij Smstools. Afhankelijk van het aantal sms-berichten dat je onderneming verstuurt, zakt de prijs nog!
   
 • Veilig
  Bij Smstools zijn je sms-berichten veilig dankzij onze two-factor authentication. Met deze optie worden je massa sms’jes veilig verstuurd. Zo kun je bijvoorbeeld een one-time password instellen. Dit is een wachtwoord dat slechts 1 keer geldig is. Wie bieden deze functie binnen onze sms software aan, om fraude tegen te gaan.
   
 • Personalisatie
  Sms-berichten kunnen bij Smstools eenvoudig gepersonaliseerd worden. Dit kun je doen door variabelen toe te voegen uit je adresboek zoals voornaam, naam en e-mailadres. Deze gegevens kun je eenvoudig importeren via CSV-bestanden in Excel.
   

In welke situaties wordt massa sms ingezet binnen een onderneming?
 

 • Een festival of evenement
  Je kan je evenement of festival promoten met sms-berichten. Verder kan je ook makkelijk in contact blijven met je event medewerkers zodat de communicatie goed blijft verlopen. Smstools laat bezoekers van een evenement of festival toe om sms-berichten te versturen naar een sms-nummer om interactie te creëren met de bezoekers. Zo kun je makkelijk sms-marketing databases opbouwen.
   
 • Een afspraakherinnering bij de dokter
  Met de sms-software van Smstools kan een dokter zijn patiënt herinneren aan zijn afspraak. Zo verlaag je het aantal patiënten dat niet komt opdagen. Er wordt een sms-bericht verstuurd voorafgaand aan de afspraak. Met onze sms-software, kun je het tijdstip vermelden en eventuele Covid-19 richtlijnen meegeven.
   
 • Incidenten - crisissituaties
  Onze sms-software wordt ook gebruikt voor snelle informatie rond incidenten of crisissituaties. Denk bijvoorbeeld aan een school die in brand staat of een computersysteem dat crasht in een ziekenhuis. Dit kan ernstige gevolgen hebben voor de betrokken personen. Met een simpel massa sms-bericht via Smstools, kun je in zo een situaties levens redden.
   
 • Beveiliging - Authenticatie
  Met de sms-software van Smstools, zijn systemen beter beveiligd tegen ongeautoriseerde toegang. Binnen de financiële sector wordt hier heel veel gebruik van gemaakt. Zo zijn er bedrijven die bij Smstools gebruik maken van betalingsherinneringen, authenticatie en meldingen over de status van het product of dienst. Met authenticatie kan een bedrijf checken of de persoon is wie hij of zij beweerd te zijn.
   
 • Herinnering aan reservatie
  Een horecazaak kan een reservatieherinnering sturen naar de klant zodat hij of zij niet vergeet dat ze gereserveerd hebben. Hier is een massa sms’je heel praktisch. Zo kun je met een simpel massa sms’je iedereen bereiken die een reservatie heeft opstaan voor die dag. Dit bespaart je zaak heel veel tijd die je ergens anders in kunt steken.
   
 • Bereik je hele gemeente met een massa sms’je
  Binnen een gemeente kan je zeker een massa sms gebruiken. Stuur bijvoorbeeld een massa sms naar alle mensen van je gemeente die hun documenten nog moeten komen afhalen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan je rijbewijs of identiteitskaart. Verder kun je met onze sms-software ook gemakkelijk communiceren met je gemeente in noodsituaties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een brand die zich razendsnel verspreidt. Hier kan elke seconde tellen!
   
 • Communiceer met de medewerkers op de baan
  Met job planning kun je veel handelingen automatiseren. Denk hierbij aan een annulatie van de afspraak, de dagelijkse planning of zelfs een wijziging in de reisroute van de vrachtwagenchauffeur. Dit bespaart je als job planner heel veel tijd.
   
 • Communiceer als school met je leerlingen/ouders via sms
  Als school kan je op verschillende manieren massa sms inzetten. Zo kun je meldingen sturen naar leerlingen over een lessenroosterwijziging of een docent die afwezig is. Met de sms-software van Smstools kun je iedereen bereiken in een heel korte tijd. Dit kan je veel tijd en telefoonkosten besparen. Je kunt, met een massa sms, ook de ouders van het afwezige kind verwittigen dat zijn of haar kind mogelijk aan het spijbelen is.  
   

Conclusie:

Met Smstools is alles eenvoudig. Met de Smstools software, kun je op een eenvoudige en goedkope manier massa sms’jes versturen.

Wil je zelf een massa sms sturen? Aarzel dan niet en maak een proefaccount aan bij Smstools en verstuur vandaag nog je eerste berichten!

REGISTREER

Massa sms massa sms-berichtenMassa sms, massa sms-berichten
https://www.smstools.be/nl/blog/46/goedkoop-massa-sms-berichten-versturen Goedkoop massa sms-berichten versturen

Goedkoop massa sms-berichten versturen

Goedkoop massa sms-berichten versturen
Smstools
Hoe massa sms nuttig kan zijn voor een onderneming
5 van de 5 op basis van 949 gebruikersbeoordelingen.
46 10046
Geweldig dat je er bent! Cookies? Lees onze Privacy Policy. Accepteer
x