Smstools

Groeps sms-berichten inzetten in Covid-19 situaties

Groeps sms’en inzetten in Covid-19 situaties

In Covid-19 tijden is het gebruiken van groeps sms-berichten cruciaal om het aantal besmettingen onder controle te houden. Maar hoe kun je nu precies groeps sms-berichten inzetten in Covid-19 situaties?

In welke Covid-19 situaties zijn groeps sms'en nuttig?

 • Uitbraak van Covid-19 in een vereniging of instelling
  Met groeps sms-berichten kun je daadwerkelijk levens redden of besmettingen beperken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de uitbraak van een besmetting in een school. Hierbij is het cruciaal dat je snel reageert om besmettingen tegen te gaan.
   
 • Verwittig je contactpersonen op een snelle en efficiënte manier
  Wanneer je denkt besmet te zijn met het virus, of je weet het zeker, dan is het cruciaal dat je iedereen zo snel mogelijk op de hoogte brengt. Hiermee kan Smstools jou helpen. Met een groeps sms kun je eenvoudig je contactpersonen in één weg contacteren.
   
 • Informatie rond maatregelen
  Groeps sms kan ook zijn nut hebben wanneer er snel gewijzigde maatregelen dienen gecommuniceerd te worden. Zo kun je met Smstools een groeps sms sturen naar alle stakeholders. Hierin kun je met behulp van onze sms-software de Covid-19 richtlijnen meegeven die op dat moment van kracht zijn.

In welke sectoren kan groeps sms ingezet worden om Covid-19 besmettingen tegen te gaan?

 • Horeca
  In de horeca kan de zaak bijvoorbeeld gebruik maken van reservatieherinneringen waarbij de Covid-19 richtlijnen worden meegedeeld. De Covid-19 richtlijnen kun je via groeps sms meedelen aan de betrokkenen. Klanten moeten zich registreren bij binnenkomst. Met deze gegevens kun je klanten op de hoogte brengen als er een besmetting zou zijn geweest in de zaak. Dit kun je doen door groeps sms te gebruiken.
   
 • Overheidsinstellingen
  Wanneer er zich een besmetting voordoet in de gemeente of een school, is het  handig als gemeente om iedereen te waarschuwen via een groeps sms. Zo let iedereen in de omgeving ook wat meer op de maatregelen die van kracht zijn. Ook kun je Smstools gebruiken om als gemeente snel de huidige Covid-19 maatregelen te verzenden naar alle inwoners.  Zo krijgt iedereen een duidelijk overzicht over de maatregelen.
   
 • Gezondheidszorg
  Het meest toepasselijke voor het gebruik van groeps sms in deze tijden, is de gezondheidszorg. Zo kun je bijvoorbeeld als een computersysteem binnen een ziekenhuis crasht, elke medewerker op de hoogte brengen. Hierin is snel handelen noodzakelijk voor de gezondheid van de patiënt. Ook kun je met groeps sms gemakkelijk afspraakherinneringen sturen waarin de Covid-19 richtlijnen worden meegedeeld.
   
 • Sport
  In de sportsector kan het ook praktisch zijn om groeps sms te gebruiken. Zo kun je met de sms-software van Smstools op een eenvoudige manier iedereen op de hoogte brengen van bijvoorbeeld een uitbraak van het virus binnen de sportclub. Met één simpel sms-bericht breng je iedereen van de sportvereniging op de hoogte hiervan. Snelheid is cruciaal in deze situaties. Maar ook kun je herinneringen sturen zoals een herinnering dat de training vandaag doorgaat. 

Conclusie:
Met de sms-software van Smstools is het zo eenvoudig om groeps sms te gebruiken in Covid-19 situaties. Wil je zelf groeps sms’en inzetten? Aarzel dan niet en maak een proefaccount aan. Verstuur je eerste groeps sms vandaag nog!

REGISTREER

Massa sms massa sms-berichten crisiscommunicatieMassa sms, massa sms-berichten, crisiscommunicatie
https://www.smstools.be/nl/blog/47/groeps-sms-berichten-inzetten-in-covid-19-situaties Groeps sms-berichten inzetten in Covid-19 situaties

Groeps sms-berichten inzetten in Covid-19 situaties

Groeps sms-berichten inzetten in Covid-19 situaties
Smstools
Hoe gebruik je groeps sms in Covid-19 situaties?
5 van de 5 op basis van 949 gebruikersbeoordelingen.
47 10047
Geweldig dat je er bent! Cookies? Lees onze Privacy Policy. Accepteer
x