Smstools

Online internationale sms-berichten ontvangen

3 manieren om online sms-berichten te ontvangen

Tegenwoordig zijn er heel wat bedrijven die vragen op welke manier ze online sms-berichten kunnen versturen en ontvangen. Met de Smstools software kan je sms-berichten ontvangen vanuit Belgie, Nederland, Argentinië,... kortom vanuit alle uithoeken van de wereld.  Om online sms-berichten te ontvangen, heb je een virtueel sms-nummer nodig. Maar wat zijn de precieze mogelijkheden en hoe kun je dan online sms-berichten ontvangen? Let’s find out!

Welke manieren zijn er om online sms te ontvangen?

 • Virtueel sms-nummer
  Een virtueel sms-nummer is een eerste mogelijkheid om online sms-berichten te ontvangen. Een virtueel sms-nummer is heel efficiënt voor twee-weg-communicatie. Dit is perfect wanneer je een bulk sms wilt versturen, en hier antwoord op wilt krijgen. Inkomende berichten zijn direct zichtbaar in de inbox van je software. Met een virtueel sms-nummer heb je ook de mogelijkheid om auto responders in te voeren. Een ander groot voordeel is dat je sms-berichten kan ontvangen zonder een simkaart.
  Let op: dit kan niet gebruikt worden om 2FA codes te ontvangen.

   
 • Shortcode keyword
  Een tweede mogelijkheid om online sms-berichten te ontvangen is door middel van een shortcode keyword. Via deze shortcode kan je online sms-berichten ontvangen via een verkort nummer, bijvoorbeeld 8888 in de plaats van je volledig telefoonnummer. Een belangrijk punt is dat je dit enkel met Belgische gsm-nummers kan ontvangen. Buitenlandse gsm-nummers kunnen niet naar je shortcode sturen. De shortcode keyword is 24/7 beschikbaar en je kunt kiezen of je de verzenders laat betalen voor het versturen van hun sms-bericht.
  Let op: dit kan niet gebruikt worden om 2FA codes te ontvangen.

   
 • Sim-hosting
  Ook via de sim-hosting van Smstools, kun je online sms-berichten ontvangen. Je kunt de ontvangen sms-berichten ook rechtstreeks per e-mail doorsturen naar een groep van ontvangers of zelfs naar één ontvanger. Je kunt sms-berichten versturen vanaf je eigen simkaart.

Wat zijn de voordelen van online sms ontvangen?

 • Je kunt sms-berichten ontvangen op een verschillende soorten apparaten
  Wanneer je op het werk je gsm niet binnen handbereik hebt, krijg je het sms-bericht ook binnen via de andere apparaten zoals je laptop en tablet.
   
 • Eenvoudig en snel
  Met onze sms-software kun je op een eenvoudige en snelle manier een ontvangen sms, doorsturen via e-mail naar de betrokken mensen. Je ontvangt de sms-berichten binnen de 3-5 seconden nadat de verzender heeft geklikt op ‘verzenden’.
   
 • 24/7 beschikbaar
  Je kunt op elk moment van de dag een online sms-bericht ontvangen.
   
 • Mogelijkheid om geautomatiseerde berichten op te stellen
  Bij Smstools is het mogelijk om geautomatiseerde berichten te maken. Deze berichten kunnen je heel veel tijd en moeite besparen. Stel dat een klant een FAQ-vraag heeft, dan kun je hem verder helpen met een geautomatiseerd bericht, op eender welk moment van de dag.

Conclusie

Er zijn verschillende manieren om online sms-berichten te ontvangen voor je bedrijf. Bij Smstools kan dit via een virtueel sms-nummer, een shortcode keyword of sim-hosting. Deze 3 mogelijkheden kun je perfect inzetten als bedrijf om snel antwoord te krijgen van klanten. Verder is er de mogelijkheid om tijd en energie te besparen, door geautomatiseerde berichten op te stellen. Als je sms-berichten online wilt ontvangen vanuit Nederland, Duitsland, Italië, Brazilië of noem maar op, dan zit je bij Smstools aan het juiste adres!

Met Smstools is het allemaal zeer eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Wil je een online sms-bericht versturen naar jezelf of naar anderen? Aarzel dan niet en maak een proefaccount aan!

REGISTREER

online sms-berichten ontvangen online sms online sms ontvangen online sms-berichten ontvangen, online sms, online sms ontvangen,
https://www.smstools.be/nl/blog/48/online-internationale-sms-berichten-ontvangen Online internationale sms-berichten ontvangen

Online internationale sms-berichten ontvangen

Online internationale sms-berichten ontvangen
Smstools
Hoe kun je online sms-berichten ontvangen vanuit eender welk land ter wereld?
5 van de 5 op basis van 942 gebruikersbeoordelingen.
48 10048
Geweldig dat je er bent! Cookies? Lees onze Privacy Policy. Accepteer
x