Smstools

Een sms-bericht versturen via het internet

Een sms-bericht versturen via het internet

Een sms versturen via het internet kan heel handig zijn op verschillende manieren. Om een sms-bericht te versturen via het internet, heb je een sms-provider, een sms-software of API nodig, maar wat zijn de mogelijkheden? En hoe kun je nu precies een sms-bericht versturen via het internet? Je vindt het terug in dit artikel.

Welke mogelijkheden zijn er om een sms-bericht te versturen via het internet?

 • Via onze gebruiksvriendelijke software
  Via onze gebruiksvriendelijke software, kun je op een eenvoudige manier een sms-bericht versturen via het internet. Smstools is de meest uitgebreide en gebruiksvriendelijke software op de markt. Wij bieden verschillende diensten aan om sms-berichten te versturen via het internet. Je kunt onze software gebruiken voor een oneindig aantal toepassingen zoals bijvoorbeeld sms-berichten inzetten voor je klantencommunicatie, je werknemers informeren via sms-berichten... 

   
 • Via onze API
  Onze API kan gebruikt worden voor om sms-berichten te sturen naar alle uithoeken van de wereld. Je kan een sms-bericht versturen naar België, Nederland maar ook naar alle uithoeken van de hele wereld. Via de API van Smstools gaat het allemaal. 

   
 • Via EMAIL2SMS
  Met de EMAIL2SMS-functie kun je een sms-bericht versturen vanuit je e-mailprogramma naar mobiele telefoons. Een e-mailbericht wordt omgezet naar een sms-bericht en afgeleverd op het door jou gekozen mobiele nummer. Het werkt zonder bijkomende software vanuit ieder e-mailprogramma.

   

Wat zijn de voordelen?

 • Ontvangers kunnen rechtstreeks antwoorden
  Je kunt sms-berichten versturen via onze software en ontvangers kunnen hier rechtstreeks op antwoorden. Dit verhoogt de interactie en betrokkenheid met de klant.

   
 • Verschillende mogelijkheden om online sms-berichten te versturen
  Je hebt verschillende mogelijkheden om een sms-bericht te versturen via het internet zoals bijvoorbeeld EMAIL2SMS, een virtueel sms-nummer, SIM hosting en voice-berichten. Maar uiteraard stopt het hier niet. Neem een kijkje op de website van Smstools om nog meer mogelijkheden te ontdekken.

   
 • Efficiënte twee-weg-communicatie
  Een sms-bericht versturen via het internet is ideaal voor efficiënte twee-weg-communicatie. De ontvanger kan op een eenvoudige manier antwoorden op de door jou verstuurde berichten. Dit creëert een hogere interactie en betrokkenheid met de klant.

   
 • Uitgebreid en gebruiksvriendelijk
  De software van Smstools is de meest uitgebreide en gebruiksvriendelijke software op de markt. Je kunt met een oneindig aantal toepassingen, op een gebruiksvriendelijke manier, gebruik maken van onze software.  

   
 • Gepersonaliseerd
  Je kunt sms-berichten gemakkelijk personaliseren met de sms-software van Smstools. Je kunt dit doen door gegevens uit je adresboek toe te voegen zoals voornaam, naam, en e-mailadres. Deze persoonlijke gegevens kun je op een gemakkelijke manier importeren uit CSV-bestanden(Excel). 

   
 • Bereik een grote groep mensen in één keer
  Met één sms-bericht kun je duizenden mensen in één keer bereiken. Dit werkt tijdbesparend en kan heel toegankelijk zijn in levensreddende situaties zoals een brand in een gebouw. Maar het kan ook helpen met andere situaties. Een ander voorbeeld is dat je mensen kunt sturen die hun documenten moeten afhalen bij de gemeente. Hierbij kun je de datum en het tijdstip van de afspraak vermelden. Ook kun je de Covid-19 richtlijnen meegeven in het sms-bericht. 

   
 • Ontvang antwoorden van vele gebruikers tegelijkertijd(optioneel)
  Met de sms-software van Smstools kun je op een eenvoudige manier antwoorden ontvangen van veel gebruikers tegelijkertijd. Als je bijvoorbeeld 1000 berichten verstuurt, kunnen al de ontvangers antwoorden op korte termijn. Deze feature is wel optioneel.

   
 • Handig
  Via jouw computer heb je toegang tot onze handige software. Met onze software kun je gemakkelijk contacten beheren. Je kunt een onbeperkt aantal sms-groepen en contacten aanmaken in het telefoonboek. Hierna kun je de sms-berichten versturen naar een selectie van groepen. 

Conclusie
Als je gebruik maakt van de software van Smstools, kun je op een eenvoudige manier een sms-bericht versturen via het internet. Wij bieden talloze mogelijkheden aan om sms-berichten te versturen via het internet. Smstools is de meest uitgebreide en gebruiksvriendelijke software op de markt.

Ben je benieuwd naar wat Smstools jou te bieden heeft? Aarzel dan niet en maak een gratis proefaccount aan en ontdek de mogelijkheden!

REGISTREER

Heb je vragen? Contacteer dan ons support team!

sms-bericht online sms-bericht sms-bericht versturen via het internet een sms-bericht versturen via het internetsms-bericht, online sms-bericht, sms-bericht versturen via het internet, een sms-bericht versturen via het internet
https://www.smstools.be/nl/blog/49/een-sms-bericht-versturen-via-het-internet Een sms-bericht versturen via het internet

Een sms-bericht versturen via het internet

Een sms-bericht versturen via het internet
Smstools
Hoe verstuur je een sms-bericht via het internet? Welke mogelijkheden en voordelen hangen hieraan vast?
5 van de 5 op basis van 927 gebruikersbeoordelingen.
49 10049
Geweldig dat je er bent! Cookies? Lees onze Privacy Policy. Accepteer
x