Smstools

Een automatisch sms-bericht versturen

Een automatisch sms-bericht versturen
 

Wat is een automatisch sms-bericht?
Een automatisch sms-bericht is een geautomatiseerd sms-bericht. Dit zijn standaard sms-berichten die door chatbots of een ander soort robot op een automatische manier worden gestuurd. Werknemers moeten hier geen moeite meer voor doen. De bots doen het hele werk voor hun. In deze blog zullen we je meer uitleg geven over dit onderwerp.

 

In welke situaties kun je een automatisch sms-bericht versturen?

 • Verjaardag
  Als je de geboortedatum van een klant weet, kun je deze klant een gelukkige verjaardag wensen door een automatisch sms-bericht te versturen.

   
 • Bevestiging & reminders
  Met een bevestigingsmail kun je als bedrijf enorm veel tijd besparen. In plaats van bij elke klant een bevestigingsmail te sturen, kun je dit automatiseren met de software van Smstools. Als de klant een ontvangstbevestiging krijgt , weet hij dat zijn melding is aangekomen. Ook kun je afspraak reminders integreren binnen je organisatie. Stuur de klant een afspraak reminder dat hij een afspraak heeft bij de bank, met het tijdstip en de datum. Als een bedrijf kan een automatisch sms-bericht ook gebruikt worden om de klant updates te geven over het product dat ze besteld hebben. Bijvoorbeeld, stuur een geautomatiseerd sms-bericht wanneer de bestelling onderweg is naar de klant.

   
 • 2-factor authenticatie
  Een automatisch sms-bericht kan ook gebruikt worden in de 2-factor authenticatie. Je krijgt een éénmalig wachtwoord verstuurd via een geautomatiseerd sms-berichtje. 2-factor authenticatie wordt veel gebruikt om fraude tegen te gaan. Je kunt ook de 2-factor authenticatie gebruiken om de klant een bericht te sturen wanneer het product waar hij of zij naar zocht, weer op voorraad is.

Wat zijn de voordelen van een geautomatiseerd sms-bericht?

 • Tijdbesparend
  Met een geautomatiseerd sms-bericht bespaar je jezelf als bedrijf veel tijd. Je hoeft dit niet langer handmatig te doen, maar je kunt dit op een eenvoudige manier automatiseren. Zo verstuur je hetzelfde bericht naar elke ontvanger.

   
 • Snel
  Klanten krijgen veel sneller een antwoord op hun vraag. Hiermee is de klant sneller geholpen. Klanten verwachten vandaag dat ze enorm snel geholpen worden, anders stappen ze over naar de concurrentie.

   
 • Minder werkdruk op customer service
  Doordat je auto responders invoert, gaat er minder werkdruk komen op de customer serviceafdeling. Zij kunnen zich focussen op andere zaken in plaats van constant bezig te zijn met bevestigingsmails en updates te sturen.

   
 • 24/7 beschikbaar
  Geautomatiseerde sms-berichten worden verstuurd op eender welk moment van de dag. Dus als een klant zich situeert in Singapore bijvoorbeeld, kan hij evengoed een bericht sturen. Hij zal dan een bevestigingsmail ontvangen.

   

Conclusie

Zoals je ziet, zijn er talloze mogelijkheden om te kiezen voor automatische sms-berichten. Je kunt gemakkelijk een automatisch sms-bericht versturen met de software van Smstools. Dit zal je bedrijf enorm veel tijd besparen en klanten zullen sneller geholpen zijn.

Ben je benieuwd naar wat onze software kan? Maak nu gratis een proefaccount aan en probeer het zelf uit!

REGISTREER

Heb je nog vragen? Aarzel niet en contacteer ons support team!

sms-bericht automatisch sms-bericht een automatisch sms-bericht versturen automatisch sms-bericht versturensms-bericht, automatisch sms-bericht, een automatisch sms-bericht versturen, automatisch sms-bericht versturen
https://www.smstools.be/nl/blog/50/een-automatisch-sms-bericht-versturen Een automatisch sms-bericht versturen

Een automatisch sms-bericht versturen

Een automatisch sms-bericht versturen
Smstools
Hoe kan verstuur ik automatische sms-berichten online?
5 van de 5 op basis van 934 gebruikersbeoordelingen.
50 10050
Geweldig dat je er bent! Cookies? Lees onze Privacy Policy. Accepteer
x