Corona Update SMS communicatie direct opzetten voor uw bedrijf? Klik hier voor meer informatie of Bel +32 89 44 90 41 of email [email protected]

4 sms-tips voor een succesvolle Black Friday & Cyber Monday

Black Friday en Cyber Monday zijn overgewaaid uit de Verenigde Staten. Sinds kort zijn deze koopjesdagen ook razend populair in België en Nederland. Het zijn de ideale dagen om uw verkopen te stimuleren. Een sms-campagne kan u daarbij helpen!

Waarom SMS-marketing de beste keuze is voor koopjesdagen
93% van de smartphonegebruikers heeft zijn mobiele telefoon altijd binnen handbereik en 99% hiervan leest zijn berichten meteen als ze binnenkomen. Als we dit vergelijken met de 22% openratio van e-mails is er dus een significant verschil. Er is dus geen betere manier om contact op te nemen met uw doelgroep.

1. Neem voorsprong op de concurrentie
De klanten worden overspoeld met promotionele berichten van uw concurrenten. Zorg er dus voor dat u zich duidelijk onderscheidt van de massa. Dit is mogelijk door uw campagne tijdig te starten.
Stuur enkele dagen voor Black Friday of Cyber Monday een herinnering met uw strafste promoties om uw doelgroep nog een laatste keer te informeren dat ze bij u moeten zijn voor hun cadeaus.

2. Creativiteit boven alles
Vooruitlopen op uw concurrentie is een goede start, maar om echt onderscheidend te zijn, zult u uit uw comfortzone moeten stappen. Dit kan door creatief om te gaan met uw promotie. Door uw promoties en aanbiedingen creatief aan te kleden en op te vallen kunt u de aandacht trekken van uw doelgroep die op dat moment al overstelpt wordt met promotionele boodschappen.

3. Segmenteer uw klantenlijsten
Het eenvoudigste is om al uw aanbiedingen te verzenden naar uw volledige klantenlijst. Maar dit is niet de juiste aanpak. Het is beter om uw klantenlijst te segmenteren in doelgerichte groepen. Hierdoor wordt de verkoop succesvoller.

4. Creëer urgentie op Black Friday
De promoties nemen toe naarmate Black Friday dichterbij komt. Dit doen bedrijven om een gevoel van urgentie te creëren bij de klant. Door zinnen de gebruiken zoals “laatste eenheden” en “eindigt morgen” kan u dit gevoel nog kracht bijzetten. Hierdoor willen de klanten niets missen van de aanbiedingen en zijn ze meer geneigd om te kopen.

Black Friday Cyber Monday Kortingen
4 sms-tips voor een succesvolle Black Friday & Cyber Monday
4 sms-tips voor een succesvolle Black Friday & Cyber Monday
4 sms-tips voor een succesvolle Black Friday & Cyber Monday
5 van de 5 op basis van 923 gebruikersbeoordelingen.

SMS SOFTWARE

SMS versturen en ontvangen via onze software


SMS GATEWAY API

Integratie tools voor ontwikkelaars


VOICE BERICHTEN

Versturen van text-to-speech voice berichten


VIRTUEEL SMS NUMMER

SMS berichten ontvangen via een virtueel mobiel nummer


SIM HOSTING

SMS berichten ontvangen via een SIM kaart hosting

Bulk SMS versturen was nog nooit zo gemakkelijk en efficiënt.

Begin vandaag met Smstools voor het versturen van Bulk SMS.