Carerix SMS integratie opzetten?
Smstools

Carerix SMS integratie opzetten?

Wat is Carerix?

Carerix is een uitgebreide wervings- en sollicitatietrackingsoftware die is ontworpen voor wervings- en selectiebureaus om het gehele wervingsproces van begin tot eind te beheren. De software is cloudgebaseerd en biedt een scala aan functies om het wervingsproces te stroomlijnen en te optimaliseren, waaronder kandidaat- en klantenbeheer, vacatureplaatsing en -beheer, cv-analyse, e-mailintegratie en analyses.

Een van de belangrijkste voordelen van Carerix is het vermogen om veel aspecten van het wervingsproces te centraliseren en automatiseren. De software stelt recruiters in staat om kandidaatgegevens en cv's te beheren, hun voortgang door de wervingspijplijn bij te houden en te communiceren met kandidaten en klanten, allemaal binnen één platform. Deze gecentraliseerde aanpak helpt administratieve taken te verminderen en de efficiëntie te verhogen, waardoor recruiters zich kunnen concentreren op het vinden van de beste kandidaten voor hun klanten.

Carerix omvat ook een reeks tools voor vacatureplaatsing en -beheer. Recruiters kunnen vacatures plaatsen op meerdere vacaturesites en sociale media-platforms, evenals het sollicitatieproces rechtstreeks binnen het Carerix-platform beheren. De software biedt ook analyse- en rapportagefuncties om recruiters te helpen de effectiviteit van hun vacatureplaatsingen en wervingsinspanningen bij te houden.

Wat is Smstools?

Smstools is een softwarepakket voor het verzenden en ontvangen van sms-berichten in België, Nederland, Frankrijk, Duitsland , Oostenrijk, Zwitserland.

Hoe zet ik een SMS integratie op tussen Carerix en Smstools?

Smstools heeft uitgebreide ervaring met het integreren van sms oplossingen in Carerix.
We kunnen eenvoudige 1weg SMS oplossingen opzetten maar ook meer geavanceerde 2weg oplosingen waarbij de kandidaat kan reageren op SMS berichten en deze antwoorden dan ook teruggekoppeld worden naar Carerix.

Contacteer het Smstools team voor meer informatie op [email protected]

Algemene vragen

[email protected]

Verkoopvragen

[email protected]

Supportvragen

[email protected]

carerix recruitment softwarecarerix, recruitment software
https://www.smstools.be/nl/blog/71/carerix-sms-integratie-opzetten Carerix SMS integratie opzetten?

Carerix SMS integratie opzetten?

Carerix SMS integratie opzetten?
Smstools
Hoe een SMS integratie opzetten met Carerix Recruitmentsoftware?
5 van de 5 op basis van 488 gebruikersbeoordelingen.
71 10071