Smstools

Hoe verstuur ik een email naar SMS bericht?

Als je geen toegang hebt tot mobiele data of als je geen smartphone hebt, kan het versturen van sms-berichten een handige manier zijn om met anderen te communiceren. Maar wat als je geen toegang hebt tot een telefoon? Gelukkig zijn er manieren om sms-berichten te verzenden via e-mail.

In dit artikel zullen we bespreken hoe je een e-mail naar een sms-bericht kunt verzenden met behulp Smstools. Wij hebben een online service die het mogelijk maakt om sms-berichten te verzenden vanaf je computer of via e-mail. Hieronder staan de stappen die je moet volgen:

Hoe verstuur ik een email naar SMS bericht?

Stap 1: Maak een account aan bij smstools.be

Om SMS berichten te verzenden via smstools.be, moet je eerst een account aanmaken. Dit kun je doen door naar onze website te gaan en je te registreren.

Stap 2: Voeg een sms-ontvanger toe

Nadat je een account bij ons hebt aangemaakt, moet je een sms-ontvanger toevoegen. Dit kan een persoon zijn of een groep mensen naar wie je berichten wilt verzenden. Je moet hun telefoonnummers en de naam van de ontvanger invoeren.

Stap 3: Maak een e-mailadres aan voor SMS berichten

Ons platform zal je een e-mailadres toewijzen dat je kunt gebruiken om SMS berichten te verzenden. Je kunt dit adres opslaan in je contacten, zodat je het gemakkelijk kunt vinden wanneer je een bericht wilt verzenden.

Stap 4: Stuur een e-mail naar de SMS ontvanger

Om een SMS te versturen, open je gewoon je e-mail client en stuur je een e-mail naar het e-mailadres dat je van ons hebt ontvangen. Zorg ervoor dat u eerst het internationale formaat gebruikt en voer vervolgens het telefoonnummer van de ontvanger in als het e-mailadres, gevolgd door "@emailtosms.io.". Typ je bericht in het e-mailbericht en klik op "Verzenden".

Stap 5: Ontvang bevestiging

Na het verzenden van het bericht ontvang je een bevestiging dat het bericht is afgeleverd. Je kunt ook de status van je SMS berichten controleren in je Smstools acccount.


Het verzenden van SMS berichten via e-mail is een handige oplossing voor mensen die geen toegang hebben tot een telefoon of mobiele data. Ons platform is een gemakkelijk te gebruiken online service die het mogelijk maakt om SMS berichten te verzenden vanaf je computer of via e-mail. Volg de stappen hierboven om je eerste SMS bericht te verzenden via e-mail met behulp van ons platform!

Algemene vragen

[email protected]

Verkoopvragen

[email protected]

Supportvragen

[email protected]

email to smsemail to sms
https://www.smstools.be/nl/blog/76/hoe-verstuur-ik-een-email-naar-sms-bericht Hoe verstuur ik een email naar SMS bericht?

Hoe verstuur ik een email naar SMS bericht?

Hoe verstuur ik een email naar SMS bericht?
Smstools
Volg deze stappen om een email naar SMS bericht te versturen
5 van de 5 op basis van 148 gebruikersbeoordelingen.
76 10076
Geweldig dat je er bent! Cookies? Lees onze Privacy Policy. Accepteer
x