Hoe verstuur ik Bulk SMS? Een stap-voor-stap gids voor het versturen van bulk SMS
Smstools

Hoe verstuur ik Bulk SMS? Een stap-voor-stap gids voor het versturen van bulk SMS

Bulk SMS, het verzenden van een groot aantal tekstberichten naar ontvangers, is een effectieve manier om klanten te bereiken en hen te informeren over aanbiedingen, promoties, evenementen en andere belangrijke updates.
Met de hulp van tools zoals Smstools, wordt het versturen van bulk SMS gemakkelijk en kosteneffectief. Hieronder geven we een stap-voor-stap gids voor het versturen van bulk SMS met Smstools.

Hoe verstuur ik Bulk SMS? Een stap-voor-stap gids voor het versturen van bulk SMS

Stap 1: Maak een account aan op smstools.be

Om bulk SMS te kunnen versturen via Smstools, moet je eerst een account aanmaken op de website. Ga naar de website van Smstools en klik op de knop 'Registreren'. Vul het registratieformulier in en voltooi de registratie door op de bevestigingslink te klikken die naar je e-mailadres is gestuurd.

Stap 2: Koop sms credits

Nadat je een account hebt aangemaakt, moet je sms credits kopen om bulk sms-berichten te kunnen versturen. Smstools biedt verschillende sms-pakketten aan, afhankelijk van de hoeveelheid sms-berichten die je wilt versturen. Kies het pakket dat het beste bij jouw behoeften past en koop het sms-tegoed met behulp van de beschikbare betaalmethoden.

Stap 3: Stel je afzender-ID in

Voordat je bulk sms-berichten kunt versturen, moet je je afzender-ID instellen. Het afzender-ID is de naam of het nummer dat de ontvanger ziet wanneer hij of zij jouw sms-bericht ontvangt. Ga naar het dashboard van Smstools en klik op de knop 'Afzender-ID's'. Voer de naam of het nummer in dat je als afzender-ID wilt gebruiken en klik op de knop 'Opslaan'.

Stap 4: Maak een lijst met ontvangers

Om bulk sms-berichten te kunnen versturen, moet je een lijst met ontvangers maken. Je kunt ontvangers toevoegen door handmatig nummers in te voeren, door een lijst met nummers te uploaden of door contacten uit een bestand te importeren. Zorg ervoor dat je de toestemming hebt van de ontvangers om hen sms-berichten te sturen.

Stap 5: Stel het bericht op

Nu je een lijst met ontvangers hebt, kun je het sms-bericht opstellen. Klik op de knop 'Nieuw bericht' op het dashboard van Smstools. Voer de tekst van het bericht in het daarvoor bestemde veld in. Zorg ervoor dat het bericht niet langer is dan het maximum aantal tekens dat is toegestaan voor één sms-bericht. Je kunt ook links toevoegen aan je bericht als je wilt dat de ontvangers naar een specifieke webpagina gaan.

Stap 6: Verzend het bericht

Klik op de knop 'Verzenden' nadat je het bericht hebt opgesteld en de lijst met ontvangers hebt geselecteerd. Smstools zal het bericht vervolgens versturen naar alle ontvangers op de lijst. Je kunt de voortgang van de verzending volgen op het dashboard van Smstools

Stap 7: Volg de resultaten

Smstools biedt verschillende tools om je te helpen de resultaten van je bulk sms-campagne te volgen. Je kunt de status van elk bericht controleren om te zien of het succesvol is afgeleverd bij de ontvangers. Je kunt ook de respons van ontvangers bekijken, zoals antwoorden op de sms-berichten of klikken op de links in de berichten. Deze inzichten kunnen je helpen om de effectiviteit van je campagne te meten en te verbeteren voor toekomstige campagnes.

Volg de stappen hierboven om je eigen succesvolle bulk sms-campagne te lanceren zodat je kan zien hoe het werkt voor jouw bedrijf.

Algemene vragen

[email protected]

Verkoopvragen

[email protected]

Supportvragen

[email protected]

 

How to Send Bulk SMS? A step-by-step guide to sending bulk SMSHow to Send Bulk SMS? A step-by-step guide to sending bulk SMS
https://www.smstools.be/nl/blog/82/hoe-verstuur-ik-bulk-sms-een-stap-voor-stap-gids-voor-het-versturen-van-bulk-sms Hoe verstuur ik Bulk SMS? Een stap-voor-stap gids voor het versturen van bulk SMS

Hoe verstuur ik Bulk SMS? Een stap-voor-stap gids voor het versturen van bulk SMS

Hoe verstuur ik Bulk SMS? Een stap-voor-stap gids voor het versturen van bulk SMS
Smstools
Leer meer over onze stap-voor-stap gids over het versturen van Bulk SMS
5 van de 5 op basis van 399 gebruikersbeoordelingen.
82 10082