Smstools

verstuur sms vanuit email

In deze moderne tijd van technologie en communicatie zijn er verschillende manieren om in contact te blijven met vrienden, familie en collega's. Sms-berichten zijn een populaire manier geworden om snel en efficiënt informatie uit te wisselen. Wat veel mensen niet weten is dat je ook een sms kunt versturen vanuit je e-mailadres. Smstools kan je hierbij helpen!

verstuur sms vanuit email

Ons platform maakt het mogelijk om het verzenden en te ontvangen van sms-berichten met behulp van een mobiele telefoon en een computer. Het is gemakkelijk te gebruiken en biedt een kosteneffectieve oplossing voor het verzenden van sms-berichten zonder de noodzaak van een sms-gateway. Hier is hoe je een sms kunt versturen vanuit je persoonlijke e-mail met behulp van Smstools:

Stap 1: Maak een account aan op smstools.be

Om te beginnen moet je een account aanmaken op smstools.be. Dit is een snel en eenvoudig proces en er zijn verschillende betaalde en gratis opties beschikbaar.

Stap 2: Verifieer je telefoonnummer

Nadat je een account hebt aangemaakt, moet je je telefoonnummer verifiëren. Dit is nodig om ervoor te zorgen dat je sms-berichten kunt verzenden en ontvangen met behulp van ons platform.

Stap 3: Configureer de instellingen van jouw account

Nadat je je telefoonnummer hebt geverifieerd, moet je de instellingen van jouw account configureren. Deze instellingen omvatten het type mobiele telefoon dat je gebruikt, de serial port en de baud rate. Je moet ook de sms-centrale van je mobiele provider instellen om sms-berichten te kunnen verzenden.

Stap 4: Maak een e-mailaccount aan

Om sms-berichten te kunnen verzenden vanuit je e-mailadres, moet je een e-mailaccount aanmaken als je dit nog niet hebt gedaan. Je kunt elk e-mailplatform gebruiken dat je wilt, zoals Gmail, Yahoo of Outlook.

Stap 5: Stel je e-mailinstellingen in

Nadat je je e-mailaccount hebt aangemaakt, moet je de e-mailinstellingen configureren om sms-berichten te kunnen verzenden. Dit omvat het instellen van de SMTP-server, het poortnummer, de gebruikersnaam en het wachtwoord.

Stap 6: Verstuur je sms-bericht

Nadat je jouw e-mailinstellingen hebt geconfigureerd, kan je via ons platform een tekstbericht versturen vanaf jouw e-mailadres. Maak hiervoor een nieuw e-mailbericht aan en zorg ervoor dat je de landcode van de ontvanger gebruikt en voer vervolgens het telefoonnummer van de ontvanger in als het e-mailadres in het volgende formaat: [email protected] (vervang '1234567890' door het werkelijke telefoonnummer van de ontvanger).

Voer het bericht in het onderwerp- of tekstveld van de e-mail in en klik op 'Verzenden'. Ons platform zal het bericht vervolgens vertalen naar een sms-bericht en verzenden naar het telefoonnummer van de ontvanger.

Conclusie

Wij bieden dus een handige en gemakkelijke manier om sms-berichten te verzenden vanuit je e-mailadres met behulp van een mobiele telefoon en een computer. Het biedt een kosteneffectieve oplossing voor het verzenden van sms-berichten zonder de noodzaak van een sms-gateway. Met Smstools kunnen gebruikers sms-berichten verzenden vanaf elke locatie met behulp van hun e-mailadres en de mobiele telefoon die aan hun account is gekoppeld.

Of je nu persoonlijke of zakelijke sms-berichten wilt verzenden, wij bieden een eenvoudige en handige oplossing om in contact te blijven met vrienden, familie en collega's. Het platform is gebruiksvriendelijk en biedt verschillende betaalde en gratis opties, zodat je de oplossing kunt kiezen die het beste bij jouw behoeften past.

Als je dus op zoek bent naar een snelle en efficiënte manier om sms-berichten te verzenden vanuit je e-mailadres, dan is ons platform de ideale oplossing voor jou!

SMS versturen was nog nooit zo eenvoudig

Start vandaag met Smstools en verstuur SMS via onze SMS gateway API of SMS software

Contact

Send sms from emailSend sms from email
https://www.smstools.be/nl/blog/94/verstuur-sms-vanuit-email verstuur sms vanuit email

verstuur sms vanuit email

verstuur sms vanuit email
Smstools
Hoe verstuur je een SMS vanuit email?
5 van de 5 op basis van 148 gebruikersbeoordelingen.
94 10094
Geweldig dat je er bent! Cookies? Lees onze Privacy Policy. Accepteer
x