SMS marketing diensten voor marketingbureaus

Stuur SMS berichten naar consumenten met de vele mogelijkheden van Smstools


SMS berichten hebben een hoge attentiewaarde. Daarom is een SMS bericht het ideale medium om uw marketing boodschap op een persoonlijke en efficiënte manier over te brengen bij de consument.

Met onze SMS software kunt u doelgerichte en persoonlijke SMS marketing berichten versturen. Via bulk SMS marketing bereikt u in één klap grote groepen die u via onze software eenvoudig kunt beheren en ontdubbelen.

Virtueel nummer

Via een Virtueel SMS nummer of SMS shortcode keyword kunt u snel en eenvoudig antwoorden ontvangen op SMS berichten zoals de registratie van een bestelling. Dit maakt de ROI van uw marketing campagne direct meetbaar.

SMS promoties in tekstvorm

U kunt Smstools gebruiken voor het versturen van gepersonaliseerde promoties in tekstvorm (bijv. "Beste ..., dit weekend is er 20% korting op dames jassen."). En we bieden meer: SMS promoties met digitale coupons.

SMS promoties met digitale coupons

In combinatie met onze online tool Coupontools kunt u SMS'en versturen met een mobiele coupon (kortingsbon).

Hoe werken deze promoties?

Bij SMS couponing verstuurt u een SMS met een URL in de tekst die linkt naar een mobiele coupon. Die URL opent in de webbrowser van de ontvangende smartphone. De mobiele coupon kan dadelijk gebruikt worden of opgeslagen worden voor later gebruik. De mobiele coupon en de bijbehorende URL kunt u in Coupontools aanmaken.

Uitgebreide mogelijkheden

U hebt de keuze uit gewone coupons, digitale kras en win loten, digitale spin en win loten, mobile wallet coupons enz. De coupons kunnen gecombineerd worden met elk gewenst type barcode, sociale login, integraties voor kassasystemen en online betalingen enz. Coupontools is de internationale marktleider op het gebied van mobiele coupons.

White label

U kunt onze SMS diensten als white label aanbieden aan uw klanten met uw eigen verkooptarieven in uw eigen huisstijl.

Hoe kunt u onze SMS diensten gebruiken voor uw marketingbureau?

SMS SOFTWARE

SMS versturen en ontvangen via onze software

MOBILE COUPONS

Versturen van digitale kortingsbonnen & coupons

SMS GATEWAY API

Integratie tools voor ontwikkelaars

REGISTREER GRATIS

Ontdek onze geavanceerde SMS software vandaag!

REGISTREER