Corona Update SMS communicatie direct opzetten voor uw bedrijf? Klik hier voor meer informatie of Bel +32 89 44 90 41 of email info@smstools.be

Zelf ontwikkelde software


In 2004 zijn we begonnen met de ontwikkeling van onze eigen Smstools software. Ondertussen hebben we de degelijkheid van onze diensten ruimschoots bewezen. Onze software is uiterst stabiel en 100% betrouwbaar. We houden Smstools continue up-to-date en we voegen regelmatig nieuwe functionaliteiten bij.

Uitgebreide SMS diensten

Uitgebreid aanbod aan SMS diensten

Met Smstools kunt u gewoonweg SMS'en versturen, maar ook gebruik maken van uitgebreide en optionele diensten. Zo hebben we passende oplossingen voor ...

Uitermate betrouwbaar - hoge afleverkwaliteit


Smstools beschikt over een intelligent back-up systeem. Ons SMS verkeer wordt continue gemonitord en bijgestuurd waar nodig. Berichten die in eerste instantie niet afgeleverd werden krijgen een uitgebreid detail rapport (bijv. nummer onbestaande) en ze zullen via een backup systeem op een later moment nogmaals verzonden worden.

24/7, 365 dagen per jaar


Het Smstools platform is 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar en het heeft een uptime van 99,99%. Onze servers worden gehost door Delta Blue NV, een van de betere webhosting aanbieders van België. We maken gebruik van een Cloud hosting met een SLA gold packet. We monitoren ons netwerk en onze diensten continue vanuit ons kantoor in Dilsen-Stokkem (B) en we beschikken over de nodige backup systemen.

Goedkoopst versus kwaliteit = het verschil


Op het internet vindt u vast aanbieders die goedkoper zijn dan Smstools. Maar de vreugde van de goedkoopste SMS aankoop is snel voorbij als u merkt dat een groot deel van uw SMS'en niet aankomen. Zo verliest u geld en tijd. Daar zit het verschil met de dienstverlening van Smstools. Verzendingen door Smstools hebben een hoge afleverkwaliteit en u kunt altijd rekenen op onze 24/7 support. Meer dan 10.000 gebruikers stelden al hun vertrouwen in Smstools!

ONS TEAM

Tom Hendrix
Tom Hendrix
CEO & Founder SMSTools
Arina Tsurkan
Arina Tsurkan
Accountancy
Steven Tielemans
Steven Tielemans
Development
Bert Croimans
Bert Croimans
Customer Success
Jordy Aengeveld
Jordy Aengeveld
Marketing
Jordi Breuls
Jordi Breuls
Development
Dena Rutten
Dena Rutten
Marketing

REGISTREER GRATIS

Ontdek onze geavanceerde SMS software vandaag!

REGISTREER