Corona Update SMS communicatie direct opzetten voor uw bedrijf? Klik hier voor meer informatie of Bel +32 89 44 90 41 of email [email protected]
© 2013-2020, Smstools

Smstools is een dienst van Xtreme Internet Solutions BVBA.
Adres: Xtreme Internet Solutions BVBA, Heirbaan 12A, 3650 Dilsen-Stokkem, België

Alle rechten voorbehouden.

Alle rechten, titels en belangen in verband met de Dienst en alle materialen in dit verband, inclusief en zonder beperking; software, afbeeldingen, tekst, grafische ontwerpen, illustraties, logo's, patenten, trademarks, service marks, copyrights, foto's, audio, video en muziek zijn en blijven het exclusieve eigendom van Smstools en haar licentiehouders. U gaat ermee akkoord om de materialen of de inhoud die toegankelijk is op de Dienst niet te verkopen, in licentie te geven, te verhuren, te wijzigen, te verdelen, te kopiëren, te versturen, openlijk te verspreiden, te publiceren, aan te passen, te bewerken of afgeleide werken te creëren van alle materialen of inhoud die toegankelijk is op de Dienst. Het gebruik van de Smstools inhoud of materialen op de Dienst voor elk gebruik waarvoor geen uitdrukkelijke toestemming gegeven werd door deze overeenkomst is strikt verboden.

Alle feedback, commentaren of suggesties die u mogelijk verstrekt in verband met Smstools of de Dienst zijn volledig vrijwillig en wij behouden ons het recht voor zulke feedback, commentaren naar eigen goeddunken te gebruiken zonder enige verplichting naar u toe.